Társadalmi felelősségvállalás

Corporate Social Responsibility, azaz a CSR – modern, divatos találmánya ez a kapitalizmusnak, olyan jövőkép, ahol a gazdaság, a társadalom és a környezet pozitív szimbiózisban él egymással.

Cégünk az alábbi szervezeteket és programokat támogatja:

Kultúrpart Egyesület

Mennyire fenntartható az a bizonyos fejlődés kultúra nélkül? Meggyőződésünk, hogy semennyire sem... Persze nem árt tisztázni, mit nevezünk kultúrának! Szinte mindent, ami hozzájárul szellemi, lelki fejlődésünkhöz. Egy jó film, színház, muzsika ugyanúgy, mint egy remek étel, finom bor, de reményeink szerint az egészség, a zöld értékrend és az esélyegyenlőség is. Az Egyesületet 2009. január óta természetbeni és anyagi támogatásban részesítjük.

Szívlapát Alapítvány

A szervezetet 2007-es megalakulása óta folyamatosan támogatjuk.

Jelenlegi projektjüket, a Jövő/Menő Programot az Alapítvány hozta létre a Magyar Telekom Nyrt. támogatásával. Cégünk tárgyi eszközökkel és munkatársaink önkéntes munkájával vesz részt a Programban.

Ne kérj szatyrot...

A Szimpatika Programban résztvevő gyógyszertárak részéről fölmerült egy környezettudatos kommunikáció integrálása a kampányba. Ezért hoztuk létre a Ne kérj szatyrot! mozgalmat, mely program weboldalán a tudatos vásárlói magatartásra hívjuk föl a figyelmet.

Fenntarthatósági Nap

A rendezvényt 2008 óta évente rendezi meg a Magyar Telekom Nyrt. 2009 óta cégünk segíti a programok technikai hátterét, a közreműködők biztosítását, valamint a rendezvény kommunikációját.